F5J te Eeklo.

 

 

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Nu hebben we op onze vertrouwde datum deze wedstrijd op de kalender geplaatst , na weken van goed weer, werd er geen al te goed weer voorspelt, en er zouden al deelnemers komen kamperen op Zaterdag, maar de regen hield hun tegen , en gelukkig werd ik wakker toch met zonneschijn op mijn kopke, een zorg minder toch .

We waren afgesproken met de verantwoordelijke van de F5j om rond 9 uur te beginnen, maar ik denk dat deze mensen al om 7 h30 daar waren, want alles was al opgebouwd en stonden de heerlijke koffiekoeken al te wachten op ons, een gebaar van Sylvia .

En dan begon de wedstrijd , amai !!!!! gelukkig had ik mijn deelname al afgezegd, want dit was deelnemen aan een formule 1 wedstrijd met een 2 pk. Na de eerste ronde was er dan een heerlijke BBQ , verzorgd door het catering team van de EML , heerlijk toch Na het vliegen van de 2e ronde kwam dan toch de voorspelde regen, en is de wedstrijd dan stil gelegd, en volgde de prijsuitreiking met mooie prijzen geschonken door onze hoofdsponsors BROTHER en brouwerij van STEENBERGE beter gekend als AUGUSTIJN .En kon iedere deelnemer naar huis keren met een mooie aandenken aan de stad Eeklo, en daarna werden dan ook de trouwe medewerkers in de bloemen gezet , hhhhhhhhh bier bedoelde ik hoor. Uitslagen en foto’s zijn hier ook te vinden. Met dank aan Norbert De Wulf voor het verslagje.

De volledige foto reportage vindt je hier. Met dank aan Dhr Cuypers.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player