• Img

  Bouwinitiatie voor jongeren.

  In het weekende (18 & 19 November) gingen op de KEML de lang aangekondigde 'bouw een modelvliegtuig in twee voormiddagen' door. Het werd een drukte van jewelste in ons lokaal. Vijf jonge en twee iets minder jonge gasten zetten zich onder de deskundige leiding van Gino aan het werk.

  Geplaatst door webmaster op 19 November 2017.
 • Img

  Initiatie voor jongeren.

  Initiatiedag voor de jongeren op 22 Augustus 2015. Het werd een overrompelende dag, met uiteindelijk 43 inschrijvingen, veel nog laat via het internet, en nog veel ter plaatse op de club zelf deze namiddag, waarvan 41 ook effectief aanwezig waren. Velen hebben meermaals gevlogen, met verschillende instructeurs, en dit was niet gemakkelijk bij te houden door Johan (Soetaert).

  Geplaatst door webmaster op 22 Augustus 2015.
 • Img

  50 Jaar Eeklose Modelluchtvaart.

  De Eeklose modelluchtvaartclub bestaat een halve eeuw. Het bestuur van de club werd voor het vijftigjarig bestaan feestelijk ontvangen in het stadhuis van Eeklo. De club gaat nu verder onder de naam Koninklijke Eeklose Modelluchtvaart. Bron H.L.N.

  Geplaatst door webmaster op 14 Oktober 2014.
 • ImgVaardagen op de Boerekreek.

  Af en toe spraken enkele leden eens af om in de verlofperiode eens samen te gaan varen met modelbouwschepen in de Boerekreek. In de zomermaanden ging dat af en toe samen met een bbq. Ook een buitengewone goeie namiddag.

  Geplaatst door webmaster in September 2012.