Onze club

Alle (straffe toeren) met beeld & uitleg. In opbouw....

Dit is hier een vaste plaats voor zoveel mogelijk uitschieters die bij ons hebben plaats gevonden, hetzij op ons terrein hetzij daarbuiten. Dit kan gaan van records tot stunts enz...Aan deze rubriek wordt gewerkt door verschillende (bestuurs) leden in de club.

Foto's uit onze oude dozen. Als onze leden hun oude dozen (foto's) hier eens open deden. wat een verzameling...

Wat zit er nog in onze albums of dozen van vroeger, veel. We voorzien vanaf nu een apart plaatsje om deze allemaal online te plaatsen hier op de site. De leden kunnen alle bestanden uploaden met een woordje uitleg indien gewenst na inloggen. Alles kan gebruikt worden vanaf nu. Laat ze maar komen...die oude schoone...

Een sfeerbeeld in ons clublokaal. Op een door de weekse dag in onze gezellige kantine.

Hoewel we meestal binnen gaan in ons clublokaal om iets te drinken of te eten en over alles en nog wat te "babbelen" vinden er ook nog andere gelegenheden plaats. Ons leden kunnen er ook nog gebruik van maken om hun toestelletje te bouwen of af en toe wat kleinigheden te repareren, als het maar gezellig is en blijft.

onze pow op inspectie voor de groentjes
Een sfeerbeeld op een gewoon evenement. S.A.M. wedstrijd op ons terrein.

Wat onze club ook doet steeds komen er tal van mensen opduiken. Zoals gewoonlijk altijd een goede sfeer onder de leden en achtertraf blijkt dat er toch verschillende bezoekers af en toe nog eens terug komen. Al is het maar voor een gezellige babbel met drankje en er valt altijd iets te beleven.

 

Medewerkers en vrijwilligers